Campeerplaats Pontdyk

Welkom op Camperplaats Pontdyk in Boornzwaag

Onze camperplaats bevindt zich midden in het prachtige Friese Meren gebied. U kunt hier VOLOP GENIETEN in deze omgeving van rust en natuur!

In de omgeving is veel te doen, zoals het pittoreske dorpje Langweer dat zeker de moeite waard is om even te bezoeken. Watersport is hier volop in de zomermaanden aanwezig, zoals de Sneekweek, het Skutjesilen, verschillende zeilwedstrijden en ook kun je zelf een bootje huren. Ook kun je bij ons terecht om de ballonfeesten en boerenbruiloft in Joure te bezoeken.

Camperplaats Pontdyk bevindt zich aan de kortste route van Sneek naar Langweer via de Pont over de Langweerder Vaart. Na 21.00 uur is de laatste overtocht en komt de omgeving in diepe rust.

Tevens kunt u hier genieten van fietstochten door de Friese dorpjes. Ook kunt u wandelen in deze prachtige omgeving, tijdens uw tocht kunt u hazen, roofvogels, weidevogels en herten spotten.

Bij ons op de Camperplaats is Gre@tt Tassen van leer gevestigd. In het voormalige tanklokaal kun je prachtige handmade leren tassen vinden.

 

We zien jullie graag!

Groetjes Ben & Greta, Rowan, Wendy

Contactgegevens

Campeerplaats Pontdyk