Kofjejûn

Kofjejûn
Start: 24-11-2024
Eind: 24-11-2024
Tijd: 20:00
-23:00
Locatie: Sporthal 't Tsjillân

Wat is de Kofjejûn?

De Kofjejûn is een jaarlijks terugkerende avond in de sporthal, Waarbij de inwoners van Langweer ( van jong tot oud) Hun talenten kunnen laten zien. U kunt hierbij denken aan: sketches, zang, dans, toneel, ect.

Meedoen is leuk en belangrijk!

De Kofjejûn bestaat meer dan 40 jaar en is dus een ware traditie in Langweer! Maar helaas loopt de opgave voor deze avond de laatste jaren niet storm waardoor presentatoren Klaas Visser en Andries de Vries er steeds meer tijd en energie in moeten steken om de gaten op te vullen. Dat doen ze met plezier, maar het wordt steeds moeilijker om de kar te trekken. Langweer Heeft veel meer (jong) talent en creatief vermogen! Spanning geeft voldoening!

Schrijf, creëer, inspireer, speel, dans en probeer! Laat uw inspireren door regionaal, nationaal of internationaal nieuws, zangers of zangeressen, acteurs of actrices, comedians, youtube, facebook, ect.

Kofjejûn

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.