Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat de gebruiker instemt met de gebruiksvoorwaarden. Vereniging Promotie Langweer behoudt zich het recht voor deze gebruiksvoorwaarden aan te passen.

Nederlands recht
Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Werking website
Vereniging Promotie Langweer besteedt grote zorg aan de samenstelling van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze website foutloos functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Wijzigingen en typefouten zijn voorbehouden, tevens kunnen wij geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van de website.

Links
Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie
Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van de Vereniging Promotie Langweer. Vermenigvuldiging van de geboden informatie in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan wanneer u de website www.visitlangweer.nl vermeldt in uw informatie.