Langweer Cold Race

Langweer Cold Race
Start: 08-11-2024
Eind: 10-11-2024
Tijd: 20:00
-16:30
Locatie: Langweerderwielen

De gezelligste afsluiting van het zeilseizoen: de langweer cold race. Met vier vrienden in een gereed liggende Polyvalk lekker zeilen en genieten van de laatste mooie maar koude dagen van het jaar!

De Langweer Cold Race vindt plaats op zaterdag  9 en zondag 10 november 2024 Loting is vrijdagavond 8 november 2024. Er worden vele korte races gezeild in elke keer weer een andere Polyvalk met als resultaat dat het beste zeilteam wint. Meer informatie: www.langweercoldrace.org/

Uniek is dat de twee cafés van Langweer gastheer zijn en dat de organisatie in handen is van Sailservice. Zij nemen o.a. de Eredivisie Zeilen, Delta Lloyd Regatta en vele EK’s en WK’s voor haar rekening . Serieus zeilen derhalve onder ongetwijfeld zware omstandigheden gecombineerd met veel gezelligheid zorgen voor een unieke sfeer waar Langweer bekend omstaat.

Langweer Cold Race

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.