Groepsaccommodatie en Zeilschool De Steven

Zeilschool de Steven ligt aan de haven midden in het dorp Langweer. We varen hier op de Langweerder Wielen, een supermooi meer in de buurt van Sneek. Dit meer is perfect om op te leren zeilen of nog beter te worden. De instructeurs geven les op jouw niveau, waardoor je nooit uitgeleerd raakt. Ben je beginnend zeilen? Dan leggen ze jou precies uit hoe je moet zeilen en leren je optuigen, sturen en aanleggen. Ook leer je over de verkeersregels op het water en hoe alle verschillende onderdelen van een boot precies heten. Waarschijnlijk haal je zelfs je CWO-vorderingstaat of -diploma! Heb je al wat ervaring? Dan leer je nieuwe technieken en manouvres, zodat je nog beter wordt en je op kan gaan voor je volgende CWO-diploma.

Leren zeilen is niet het enige belangrijke deze week. Op de Steven is gezelligheid minstens zo belangrijk en daarom zorgt de stafgroep naast het zeilen voor onvergetelijke spellen. Een zeilkamp op de Steven betekent een week lang gekheid, grootse avondprogramma’s, veel plezier tijdens het zeilen en natuurlijk nieuwe vrienden en vriendinnen voor het leven. Onze CWO-gecertificeerde instructeurs zullen ervoor zorgen dat jij de gaafste week van je leven gaat beleven! Voor meer informatie kijk op: https://www.vinea.nl/zeilscholen

GROEPSACCOMMODATIE ‘De Steven’

Groepsaccommodatie De Steven is gelegen aan het water en daarmee de ideale uitvalsbasis voor zeil- en vaartochten over de Friese meren. De accommodatie is te huur voor groepen zoals families, vriendengroepen, orkesten, studenten en bedrijven op basis van zelfverzorging. Indien gewenst kunnen wij ook volledige programma’s bieden met activiteiten, eten en drinken.

Met een totaal van 12 slaapkamers biedt dit groepshuis veel ruimte en privacy voor groepen van 24 tot maximaal 53 personen. Aan de voorzijde beschikt u over een gezellige woonkamer met een zithoek, een lange eettafel en een televisie. Via de openslaande deuren kom je op het grote terras en uitzicht op de haven van Langweer. Met mooi weer kan hier ook gegeten worden aan lange tafels.

Aan de achterzijde bevindt zich een grote multifunctionele ruimte om gezamenlijk te tafelen. Verder is er een voetbaltafel, dartbord en een kast met gezelschapsspellen aanwezig. Met de goede geluidsinstallatie voorzien van mengpaneel en Bluetooth, kun je in deze ruimte ook uitstekend feest vieren. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien om voor grote groepen maaltijden te bereiden zoals 6-pits gasfornuis en professionele vaatwasser.

Aan de achterzijde van het pand ligt een ruim speel/grasveld (ongeveer 15 x 15 meter) voor buitenactiviteiten. Tevens is er een barbecue aanwezig. Aan de voorzijde staan, met uitzicht op het water enkele picknick tafels.

Contactgegevens

Groepsaccommodatie en Zeilschool De Steven