Twirre Watersport

Twirre Watersport, gevestigd aan de Pontdyk in Langweer, is een full-service provider voor alle watersportbehoeften. Naast de traditionele ligplaatsen (tot 12 meter) in de jachthaven bieden wij diverse diensten aan die het bootonderhoud makkelijker maken.

Naast een uitgebreide servicebeurt aan een buiten- of binnenboordmotor ben je bij ons aan het juiste adres voor het schoonmaken of in de was zetten van je boot. Ook het vernieuwen van de antifouling nemen wij graag uit handen.

Verder verrichten wij alle mogelijke schadeherstel werkzaamheden. Ook in de winter is je boot bij ons in vertrouwde handen, we hebben een binnenstalling. Wij hebben veel ervaring in het winterklaar maken van de technische installaties en de motor. Wil je een vaartuig bij ons stallen, neem dan gerust contact op om te informeren naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Twirre heeft vaste ligplaatsen tot 12 meter lang. Op de steigers is elektriciteit en drinkwater aanwezig. Tevens is er een botenlift aanwezig voor schepen van maximaal 3.000 kg en een afspuitplaats. Er is ruime parkeergelegenheid en je kunt gebruik maken van toiletten en douches. Het is niet toegestaan om bij ons in de haven te overnachten op de boot. Een ligplaats is te huur voor de periode van 1 april tot 1 november.

Contactgegevens

Twirre Watersport