Zeevishandel Ruizendaal Urk

Heb je zin in een smakelijk en gezond stukje vis? Klaargemaakt op ambachtelijke wijze? Dan ben je bij Zeevishandel Ruizendaal aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor meer dan 30 soorten zeevis, elke dag vers aangevoerd. Alle verse vis wordt bovendien nog met de hand schoongemaakt en gefileerd. Smaak en kwaliteit gegarandeerd!

Elke donderdagochtend van 9:30-13:00 uur staan we op het parkeerterrFein aan de Hendrik Dijkstraleane in Langweer

Meer en meer mensen weten vis te appreciëren. Het is niet alleen lekker en gezond, het heeft ook minder impact op het milieu dan vlees. Bij ons kan je dan ook terecht voor een ruim assortiment aan heerlijke zee producten. Zo hebben wij dagelijks o.a. verse Kabeljauw, Tonijn, Paling, Tong, Makreel, Zeebaars en vele andere soorten in ons aanbod. Ook schaal-, schelp- en weekdieren mogen uiteraard niet ontbreken. Kortom, een zee aan keuze.

Niet alleen is de vis die wij aanbieden dagvers, wij maken deze ook nog op de traditionele manier schoon en fileren deze volledig handmatig. Hierdoor krijgt de filet een vastere structuur dan wanneer dit door een machine gebeurt. Dit zorgt er onder meer voor dat deze minder snel uit elkaar valt bij de bereiding.

Een ruim kwalitatief aanbod, vriendelijke bediening en professionele verwerking, dat is waar wij voor staan. Kom langs bij onze kraam en geniet van het neusje van de zalm. Wil je er zeker van zijn dat wij de vis die je wenst op voorraad hebben? Neem dan contact met ons op en plaats je bestelling zodat je zeker niet voor niets komt.

Contactgegevens

Zeevishandel Ruizendaal Urk